Színválaszték

Színválaszték a mediterrán stílus kedvelőinek

A mediterrán hangulat örök divat! Széles választékot kínálunk terrakotta ihletésű felületekből, melyek felhasználásával olyan egyedi virágkosarak készülnek, melyek méltán elégítik ki a legmagasabb igényeket is! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!  

Korall 1
Korall 2
Korall 3
Korall 3 900 V
Ciprus

Színválaszték a rusztikus stílus kedvelőinek

Rusztikus kő virágtartóink remek hangulatot kölcsönöznek a családi házak, borpincék, ódon hangulatú sétálóutcák, tégla épületek, éttermi teraszok, skanzenek, műemlékek, romkertek látogatóinak. Tökéletes összhangot alkotnak natúr és kezelt fa felületekkel. Mivel minden virágkosár ellenáll a fagynak, nem igényelnek téli tárolást és örökzölddel beültetve egész évben szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. Ahogyan az a bal oldali képen látható, túlöntözés ellen minden típusnál vízelvezető rések nyújtanak védelmet. 

Levi
Kréta
Rodosz

Színválaszték a klasszikus stílus kedvelőinek

A klasszikus stílusú épületek, otthonok tulajdonosai az alábbi öt színárnyalat közt bizonyára megtalálják az ízlésüknek, az ingatlanjellegének megfelelőt. A virágtartó magassága védi a beültetett növényeket: a park, gyep gondozása közben nem sérülhetnek és a házi kedvencek sem okozhatnak kárt bennük.

Ciprus korall 900 V
S 800 E2
Tégla 900 V
Antik
Stone

Színválaszték a minimál stílus kedvelőinek

Az alábbi négy szín remekül illik a legkorszerűbb gránit, márvány, üveg, acél alapanyagok felhasználásával épült, illetve minimalista stílusú otthonokba, szállodákba, irodákba, ipari parkokba, kávézókba, éttermekbe, bevásárló központokba, tágas terekbe, folyósokra, lépcsőfordulókba. Kiváló és elegáns megoldásként alkalmazhatóak forgalomtól elzárt területek védelmére és a gépkocsival történő behajtás vagy parkolás megakadályozására.  

Badacsony
Alpok
1000 F
Andok

Kattintson a képekre!

 

weboldal: www.fortano.hu 

Készítsd el weboldaladat ingyen!